Épület villamossági tűzvédelem

Magyarország egész területén foglalkozunk épületvillamossággal, villamos felülvizsgálatokkal.

 

 Villamoshálózatok létesítése, időszakos felülvizsgálataik:Villamos hálózat létesítés felülvizsgálat teljes körűen

Magyarország egész területén foglalkozunk épületvillamossággal, villamos felülvizsgálatokkal.

Tűzvédelmi brókercégünktől az épületvillamosság terén, az Ön igényinek megfelelő szolgáltatást-, elektromos tervezőket-, kivitelezőket, valamint a felülvizsgálatot végző szakemberek munkáját veheti igénybe.

Referencia:

A Tűzvédelmi Bróker Kft. - mint vállalkozás - tulajdonosaként elmondhatom, hogy a korábban még tűzvédelmi szakvizsga kötelezettség alá tartozó, tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatot végző elektromos szakemberek képzésében jelenleg is folyamatosan, rendszeresen részt veszek.

Az épületvillamosság területén a tűzoltóságnál szerzett, több évtizedes szakmai és gyakorlati tapasztalat, a tanulmányozott, szakmai szempontok szerint megismert (nagyszámú épület stb.) és a vizsgált sok ezer villamos dokumentáció-, a tervek-, a jegyzőkönyvek-, a minősítő iratok tartalmából megőrzött ismeretanyag elegendő referencia számunkra, hogy képviseljük az Ön tulajdonosi-, beruházói-, épületüzemeltetői- érdekeit, egyúttal a közösen elvárható, minőségi szinten oldjuk meg problémáját.

 Ügyfeleinkkel igyekszünk és törekedünk egy kölcsönös, az adott feladatnak (megbízásnak) megfelelő, a lehető legoptimálisabb megoldás kidolgozására, az erre alapuló szerződés megfogalmazására, amelyben egyúttal nagy gondot fordítunk az elvégzendő munka ár/érték arányára is.

Az elektromos hálózatok tervezése-, a villamos létesítési megoldások-, a felülvizsgálatok-, a rendszerek üzemeltetése - együttesen - igen komoly műszaki ismereteket igényel és feltételez. Az adott (megrendelt) feladatok megoldásához megfelelően képzett-, ezen a téren jól felkészült szakemberekre van szükség. A vállalkozások adott gazdasági tevékenységeiket eltérő rendeltetésű épületekben-, létesítményekben végzik, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen minőség szintű a villamos biztonság.

 Épületek rendeltetésszerű- és biztonságos használata:

Az épületek rendeltetésszerű és biztonságos használatához elengedhetetlen, hogy Ön jól felkészült villamos szakemberre bízza az épület valamennyi villamos rendszerének-, hálózatának mindennapi feladatait, valamint azt, hogy a vonatkozó jogszabályokban, műszaki előírásokban rögzített időszakos-, visszatérő-, de eltérő gyakoriságú villamos felülvizsgálatok végzése szakszerű legyen.

Villamos felülvizsgálat szükségessége:

    A villamos felülvizsgálatok és az eredményeit tartalmazó jegyzőkönyvek nem azért készülnek, hogy egy tűzvédelmi dokumentummal több legyen, vagy egy kötelező feladat „kipipálásra” kerüljön. A felülvizsgálatoknak az a valós célja, hogy a villamos (elektromos) hibákat időben feltárják és - lehetőleg, illetve a lehetőségek szerint, de időben nem elhúzva - a veszélyes állapottól a veszélytelen felé haladva azokat „haladéktalanul” kijavítsák. A felülvizsgálatok másik, de ugyanolyan fontos célja, hogy az épületek-, a létesítmények- és a technológiák – villamos biztonsági szempontból - az eredetileg tervezett rendeltetésüknek-, méretezésüknek mindenkor megfeleljenek.

Oldal tetejére!

Villamos hálózatok szerelése, létesítése:

A villamos szerelvények-, kábelek-, stb. a választható- és az adott helyen alkalmazható műszaki megoldások - a technika, a technológiák fejlődésével - gyakran válaszút elé állítják a megrendelőt, a tulajdonost.
 
A fő kérdés mindig ugyanaz. Milyen villamos hálózatot, rendszert terveztessek? Olcsót, vagy drágát, melyiknek mennyi az élettartalma? Melyik rendszer igényel napi-, féléves-, vagy éves ellenőrzést ((pl. tartalékvilágítás (biztonsági- és/vagy irányfény- világítás))?
 
    Milyen típusú elektromos kábelekkel – tűzálló-, normál-, halogénmentes-, stb. - oldható meg a problémám? Milyen robbanás biztos szerelvények vannak? Ezeket hol találom, hol kaphatom meg?

Kiépült a tulajdonomban-, épületemben-, létesítményemben az engedélyezett villamos hálózatom. Honnan tudhatom meg, valóban a tervezett- és engedélyezett, megfelelően méretezett anyagok épültek-e be és milyen mennyiségben, minőségben? Új villamos hálózat szerelése után közvetlenül miért kell a mérés, a felülvizsgálat? Milyen rendező elveket kell figyelembe vennem az épületem villamos hálózatának kialakításakor?

Van e jelentősége, hogy mikor létesült az épület és a villamos rendszer, illetve az, hogy mikor volt az utolsó elektromos felülvizsgálat? Mikor lehet alkalmazni villamos hálózatom felülvizsgálatánál a létesítéskor érvényben lévő villamos műszaki-, jogszabályi- és szabványelőírásokat? A kérdések a bizonytalansági tényezők közé sorolhatók az épületet üzemeltetők, a tulajdonosok tekintetében!

Amennyiben Önnek a villamos hálózat vonatkozásában létesítési-, felülvizsgálati problémája van, vagy nem ismer gazdaságos megoldást, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Bróker cégünkön keresztül Önnek választási-, döntési joga és lehetősége van.
Mi - megbízható munkánkkal - hosszú távra tervezünk ügyfeleinkkel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menü pontra kattintva. Írjon az info@tuzopal.hu e-mail címünkre, vagy hívjon bennünket a 06/20-9709-658-as telefonszámon.

A Tűzvédelmi Bróker Kft. az alábbi villamos felülvizsgálatokat vállalja, illetve végzik bróker partnercégeink:

1.    Tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat (minden típusú épületben és létesítményben!).
2.    Tartalékvilágítás (biztonsági- és irányfény világítás) felülvizsgálata!
3.    Villámvédelmi felülvizsgálat, mérés.
4.    Érintésvédelmi felülvizsgálat, mérés.
5.    Beüzemelési felülvizsgálat.
6.    Kéziszerszámok felülvizsgálata, szigetelés mérése.
7.    Kábel- és vezeték hálózatok szigetelés-ellenállásának mérése.
8.    Gyógyászati helyiségek felülvizsgálata, mérése.
9.    Nagyfeszültségű-, középfeszültségű- érintésvédelmi vizsgálat.
10.    Megvilágítás mérése.

A felülvizsgálathoz kapcsolódóan elkészítjük mérési jegyzőkönyveket, a minősítő iratokat, és külön megállapodás szerint a szükséges nyilvántartásokat.

Fogja össze, tartsa egy kézben a villamos munkákat-, felülvizsgálatokat- és a hibák kijavítását.

Hibák kijavítása:

Vállaljuk villamos felülvizsgálatok utáni, vagy az azzal egyidejű hibajavítást. Haladéktalanul megszüntetjük - az esetlegesen tapasztalt - közvetlen tűz- és robbanásveszélyes állapotot.

Villamos ütemterv:

Kérésére, a villamos felülvizsgálati minősítő iratok tartalma alapján, az ott rögzített hiányosságok ütemezett kijavítására külön ütemtervet készítünk.

Munkáink során tapasztalni fogja:

1.    Korrekt, szakszerű, magas színvonalú munkavégzés.
2.    A felülvizsgálatok időpontját az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazítjuk.
3.    Gyorsszolgálat keretében akár rövid határidőre is vállaljuk - külön megállapodás szerint - a villamos felülvizsgálatok elvégzését.
4.    Munkánkkal igyekszünk Önnek a legkisebb kellemetlenséget okozni, alaptevékenységében nem kívánjuk zavarni.
5.    Árainkkal igyekszünk olyan ár/értékarányt teremteni, vagy megoldást találni problémájára, hogy mind Ön/Önök, a megrendelő(k), és mind mi, a megbízottak, kölcsönösen elégedettek legyünk. Számunkra elismerés, ha elégedettségük alapján bennünket hosszú távra bíznak meg villamos munkák, szerelések, felülvizsgálatok elvégzésével.

Miért választanak egyre többen bennünket?!

1.    Mert mi oda figyelünk a részletekre!
2.    Megrendelőink igényeit és lehetőségeit figyelembe vesszük!
3.    Sok évtizedes szakmai gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk!
4.    Váltózó piaci, műszaki feltételeket figyelembe vesszük.
5.    A hatályos jogszabályi, műszaki követelmények alapján folyamatosan képezzük magunkat!
6.    Szakmai felkészültségünk az Európai Uniós elvárásokat követi azoknak folyamatosan meg kívánunk felelni.

Villamos témakörönként, további menüpontok alatt, részletes, fontos információkhoz juthat!

Kapcsolat felvétel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menü pontra kattintva, írjon az info@tuzopal.hu e-mail címünkre, vagy hívjon bennünket a 06/20-9709-658-as telefonszámon.

Oldal tetejére!