Hírek


Brókeri képviseleti partnerszerződés a CSZ Csolnoki Szerelvénygyártó Kft.-vel

<<< Vissza
 
2009.05.06

ÚJABB tűzvédelmi brókeri képviseleti partnerszerződést kötöttünk tűzvédelmi berendezésekre, termékekre!

Szerződéskötés a CSZ Csolnoki Szerelvénygyártó Kft-velÖrömmel értesítjük Önöket, hogy a Tűzopál-NF Tűzvédelmi, Építőipari Bróker és Tanácsadó Kft. és a CSZ Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. (a Dunamenti Csoport tagja) 2009. április 29-én tűzvédelmi (bróker) képviseleti partnerszerződést kötött.

A CSZ Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. (A Dunamenti Csoport tagja) és a Tűzopál-NF Bt. az épületek-, létesítmények tervezőinek-, kivitelezőinek-, üzemeltetőinek kíván tűzvédelmi segítséget nyújtani. Segítünk a tűzvédelmi termékek-, tűzvédelmi berendezések-, tűzvédelmi felszerelések-, tűzvédelmi szolgáltatások kiválasztásában.

VÁLASSZON mindent egy helyen, a gyártó termékeiből, a gyártó közvetlen képviseletétől!

Közös érdeinknek tekintjük a tűzbiztonságot,a tűzmegelőzést, a tűzvédelmi követelmények teljesítését, érvényesülését, az ügyfelek teljes körű, minél jobb színvonalon történő kiszolgálását.

A partneri szerződésünknek köszönhetően az ügyfél a jövőben nem csak a gyártónál, hanem képviseletünknél is minden tűzvédelmi információhoz hozzájuthat.


A képviselettől közvetlen információkat kaphat a gyártott tűzvédelmi termékekről, alkalmazhatóságuk köréről, beépíthetőségükről, a vásárlás módjáról, az irányárakról, a szállításról, az üzemeltetési-, a karbantartási- és a selejtezési kérdésekről.

A Tűzopál-NF Bt-nél teljes körűen hozzájuthat minden tűzvédelmi információhoz.

VEGYE igénybe tűzvédelmi szakértőinket!

A kivitelezőknek-, a tervezőknek-, az épület üzemeltetőinek-, a fenntartóknak-, a tulajdonosoknak-, a beruházóknak-, stb. - problémáik megoldásához - építész tűzvédelmi szakértőinkkel állunk rendelkezésre. Mi nem csak tűzvédelmi terméket kívánunk eladni, hanem hozzáadjuk szakértelmünket, ezzel a jogszabályi követelmények érvényre juttatásával az Önök érdekeit kívánjuk szolgálni, szolgáltatni. Hosszú távra tervező ügyfeleink elégedettsége alapján folytatjuk - és szeretnénk a továbbiakban is folytatni - az általunk elkezdett tűzvédelmi munkát, amelynek alapján reméljük, hogy továbbra is megtisztelnek bizalmukkal.


Ha az általunk forgalmazott tűzvédelmi termékekről részleteiben többet kíván megtudni, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, honlapunkon vagy a 06/20-9709-658-as telefonszámon!