Hírek


Figyelem! Építőipari kivitelező cégeknek!

<<< Vissza
 
2009.03.25

Az építőipari kivitelező cégeknek - az építkezések szezonális jellegét is figyelembe véve - tűzvédelmi szakvizsga tanfolyamot kívánunk szervezni és indítani. Ehhez kapcsolódva, a tanfolyam és a szakvizsga felkérésre történő megtartása esetén:
  • /tuzvedelmi-szakvizsga - megállapodás szerinti óraszámban - ingyenes tűzvédelmi tanácsadást biztosítunk tűzvédelmi szakembereink közreműködésével;
  • a tanácsadás tartalmát és mélységét – lehetőségeinkhez és a vonatkozó előírásokhoz mérten – igyekszünk a megrendelő céljaihoz és érdekeihez igazítani;
  • az ingyenes tanácsadás során az - általánosan - elfogadott 10.000 Ft/Áfa mérnöki óradíjat elengedjük.

A tanfolyam megtartását és a tűzvédelmi szakvizsgáztatást az egész ország területén, kihelyezett tanfolyam formájában, akár a megrendelő telephelyén is vállaljuk.

Kérjük, olvassa rendszeresen híreinket, mert mindig találkozhat Önt érintő témával, vagy „első kézből”  tájékozódhat aktuális akcióinkról.

FIGYELEM!:  A közeljövőben a FŐVÁROS közintézményeire, valamint az állami intézményekre fogunk meghirdetni akciót.

Általánosságban: a szakmai munka-, vagy tevékenységi körünkbe tartozó munkák közül több „rész”feladat együttes megrendelése esetén - egyedi megállapodás alapján - kedvezményt nyújtunk elsősorban a régi, de az új ügyfeleinknek is.

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, mi megoldjuk a szolgáltatási körünkbe tartozó problémáját. A külső szolgáltatás igénybe vétele éves szinten kisebb pénzügyi terhet jelent, mintha főállásban foglalkoztatna - szakterületenként külön-külön - szakembert.
 
Az általunk javasolt időszakos-, eseti- vagy állandó jellegű igénybevételünk esetén, külsős szakembereink szaktudásának a felajánlása és felhasználása mellett Ön jelentős mértékű bér-, egyéb járulék-, humánszervezési-, személyügyi-, stb. jellegű költséget takaríthat meg. Emellett egyre több ideje jut (marad) alaptevékenységének végzésére, ellenőrzésére, az üzleti életben való, közvetlen részvételre.

Kérjük, forduljanak bizalommal hozzánk közzétett elérhetőségeinken keresztül. Mi átvállaljuk Öntől a különleges ismereteket, szakértelmet igénylő - akár eseti-, akár folyamatos - problémái megoldását, egyúttal anyagi ráfordításait is igyekszünk és tudjuk is csökkenteni.