Hírek


Újdonságok, hírek

<<< Vissza
 
2009.03.09

Hírek, aktualitások folyamatosan.

Az elmúlt időszakban nagyon sok megkeresést kaptunk partnereinktől, ügyfeleinktől, a különböző szakági tervezőktől, kivitelezőktől, továbbá egyre több gazdálkodó szervezettől, vállalkozástól. Érdeklődtek, hogy az általuk jól ismert honlapunkon mikor juthatnak újabb információkhoz, szakmai anyagokhoz, publikációkhoz , azok mikor lesznek olvashatóak.

Tisztelettel és örömmel értesítünk minden érdeklődőt, szakembert, gazdálkodó szervezetet, hogy honlapunkat - a jelentkező igényeknek, valamint a mi szakmai elvárásainknak, tevékenységi köreinknek megfelelően - az idei évtől folyamatosan fejlesztjük.

Első körben két új témakörrel, nevezetesen: a „Hírek-publikációk” rovattal, továbbá a „tűzvédelmi szakvizsga tanfolyamaink” résszel bővítjük.

A hírekben különböző témákban - aktuális - szakmai ismereteket, szakanyagokat, véleményeket, leírásokat és közinformációkat teszünk közzé.

Itt olvashatnak az általános szakmai akcióinkról, az általunk szervezett konferenciákról, azok témáiról, megrendezésük időpontjairól, a rendezvény helyszínéről, valamint a programokban résztvevők számára tervezett, szolgáltatásainkban szereplő kedvezményekről.
A hírek alatt közvetlenül lehet majd olvasni, vagy megnyitni a különböző témájú szakmai publikációkat. Partnercégeink szakmai anyagai, publikációi - engedélyükkel - szintén itt lesznek elérhetőek.

A tűzvédelmi szakvizsga tanfolyamaink menü alatt - értelemszerűen - a folyamatosan induló, meghirdetett szakvizsga tanfolyamainkról tájékozódhatnak, illetőleg olvashatnak. A tűzvédelmi szakvizsgáról itt és a honlapon belül több helyen szerezhetnek be részletes információt.

A tűzvédelmi szakvizsgára történő jelentkezéshez szükséges összes tudnivaló és a jelentkezés módja a „tűzvédelmi szakvizsga tanfolyamaink” menüpont alatt lesz megtalálható.
 
Bővebb, illetve teljesebb körű információt tevékenységi köreinkkel kapcsolatban, továbbá a lehetséges kedvezményekről felvilágosítást közvetlenül az ügyvezető, Németh Ferenc ad a 06-20-9709-658-as telefonszámon, vagy az E-mailes kapcsolat felvétel alapján.