Hírek


TŰZVÉDELMI brókeri képviseleti partnerszerződést kötöttünk tűzoltó készülékekre!

<<< Vissza
 
2009.04.30

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Tűzopál-NF Tűzvédelmi, Építőipari Bróker és Tanácsadó Bt. és a Rozmaring Tűzoltó készülék Javító Szolgáltató Kft. 2009. április 16-án tűzvédelmi (bróker) képviseleti partnerszerződést kötött.

Rozmaring tűzoltó készülék gyártó és Tűzopál Kft. szerződés kötésA Rozmaring Kft. és a Tűzopál-NF Kft. közös érdekeinek tekinti a tűzmegelőzést-, a tűzvédelmi követelmények teljesítését-, érvényesülését-, a tűzbiztonságot-, az ügyfelek teljes körű, minél jobb színvonalon történő kiszolgálását.

Az ügyfélnek jövőben nem kell elmennie a gyártóhoz. A partneri szerződés keretében a tűzoltó készülékekről a Tűzopál-NF Bt-nél teljeskörűen hozzájuthat minden szükséges információhoz akár vásárlóként, akár  jelentkezik be.

Mi nem csak tűzoltó készüléket kívánunk eladni, hanem hozzáadjuk szakértelmünket, és jogszabályi követelmények érvényre juttatásával az Önök érdekeit kívánjuk szolgálni, szolgáltatni. Hosszú távra tervező ügyfeleink elégedettsége alapján folytatjuk – és kívánjuk továbbra is folytatni - az általunk elkezdett tűzvédelmi munkát, amelynek alapján reméljük, hogy továbbra is megtisztelnek bizalmukkal.

VÁLASSZON tűzoltó készüléket tőlünk!

Mi arra törekszünk, hogy az általunk ajánlott-, forgalmazott termékekről-, minőségükről-, gyártói-, forgalmazói engedélyükről-, alkalmazhatósági területükről-, jogszabályi hátterükről-, üzemeltetési költségeikről-, a termékek élettartalmáról-, a beszerzést megelőzően a jogszabályban előírt, szükséges mennyiség meghatározásához ügyfeleink - döntésük meghozatala előtt - minél több információt kaphassanak.

Ha az általunk forgalmazott tűzoltó készülékekről-, termékekről – részleteiben - többet kíván megtudni, kattintson a folytatásra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@tuzopal.hu e-mail címen, vagy a 06/20-9709-658-as telefonszámon.