Tűzbróker

A tűzbróker tevékenységünk bevezetésével ügyfeleinknek szeretnénk a hagyományos tűzvédelmi szolgáltatásoktól eltérően új lehetőségeket kínálni. Gondoljanak csak a különböző biztosító társaságok szolgáltatásaira, melyet biztosító brókerek kínálnak. Ajánlataikban sok, akár 10 különböző biztosító casco és kötelező biztosítása közül is választhatnak. Választhatják pl. árban a drágábbat, az olcsóbbat, vagy a kisebb vagy a nagyobb ill. tőkeerősebb biztosító társaságot.

Tűzbróker, tűzvédelem, építőipar, munkavédelem, környezetvédelem, biztonságtechnikaVálasszon az ügyfél!

Az ügyfélnek miért ne lehetne választási lehetősége a tűzvédelem, építőipar, munkavédelem, környezetvédelem, biztonságtechnika stb. területén! Továbbá a sor bővíthető a teljesség igénye nélkül tervező irodák (pl. építész, gépész, villamos, stb.), kivitelező társaságok (építész, gépész, villamos stb.), tűzvédelmi szakterületen (tűzvédelmi tervező, kivitelező, szakértő) szolgáltatást nyújtókkal, valamint komplexen az előzőekben felsorolt körbe tartozók (gyártók, forgalmazók) építőipari, tűzvédelmi, villamos, gépész stb. termékeivel. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Segítünk eligazodni a lehetőségek között

A hozzánk érkezett megkeresések alapján azt látjuk, hogy a folytonos technikai műszaki fejlődés, alkalmazható aktív és passzív védelmi megoldások sokasága a magánszemélyeket, gazdálkodó tevékenységet folytató magánszemélyeket, jogi személyeket, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteket, elbizonytalanítja. Nem tudnak dönteni ugyanazon megoldást nyújtó termékek szerkezetek, megoldások stb. közül melyiket részesítse előnyben.
 
Tűzbróker, tűzvédelem, építőipar, munkavédelem, környezetvédelem, biztonságtechnikaFelmerül a kérdések sokasága. Melyik terméket válasszam a sok közül, mennyire jó, mennyibe kerül, mennyi az élettartalma, igényel e karbantartást, hol szerezzem be, kivel terveztessem meg, ki legyen a kivitelező, hol szerezhető be a termék, jól döntöttem-e?
 
Fontos szempontok: van-e elég időm, ha nincs szakemberem az adott témában, hogyan és honnan szerezzem be a terméket, ki segíthet a helyes döntés meghozatalban, hogyan tartsam a határidőt?
 

Mi abban tudunk segíteni...

Mi abban tudunk segíteni, hogy a különböző szakterületünk körébe tartozó szolgáltatokat, tűzvédelmi építési termékeket, tűzvédelmi eszközöket, felszereléseket, berendezéseket gyártókat, forgalmazókat, egyes esetekben egyéb szolgáltatokat bemutatjuk ügyfeleinknek.
Mi előtt bárki félreértené, itt jellemzően többről van szó mint ügynöki tevékenységről.
 
Mi sok évtizedes szakértelmünkkel segíteni kívánunk döntésének meghozatalában, szerződéses partnereinknek közreműködésével, vagy eseti jelleggel pl. új vagy már nem kapható termék esetén a piaci lehetőségeket felkutatva megvizsgálva, megoldást, keresünk problémájára.
  • Tűzvédelmi bróker tevékenység keretében a létesítmények tűzvédelmi rendszereinek optimalizálásához, a megfelelő tűzvédelmi aktív-passzív tűzvédelmi rendszerek kiválasztásához nyújtunk segítséget.
  • A tűzvédelmi követelmények megvalósításhoz, létesítéshez (építés, bővítés, átalakítás stb.) tervezéshez, kivitelezéshez, üzemeltetéshez, azt végző szolgáltatók, alkalmazható termék kiválasztáshoz, adott termékkör skálájának bemutatáshoz stb.
  • Bármilyen tűzvédelmi rendszer üzemeltetéséhez szükséges, leendő karbantartó cég kiválasztásában.
 
A tűzbrókeri tevékenységünket az elmúlt hónapokban indítottuk el, jelenleg folyamatosan fejlesztés alatt áll. Reméljük bennünket választva, időt és energiát spórol meg és arra törekszünk, hogy visszatérő elégedett ügyfeleink között tudhassuk.
 

Kapcsolat felvétel:

 
Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menű pontra kattintva, írjon az info@tuzopal.hu e-mail címünkre, vagy hívjon bennünket a 06/20-9709658-as telefonszámon.