Gyorsszolgálat: alpintechnika, asztalosmunkák, csatorna kamerázás

Cégünk eddigi tevékenységi körét, a tűzvédelmi szolgáltatásait, valamint a tűzvédelmi oktatást, tűzvédelmi oktatásszervezést, tűzvédelmi tanácsadást, az ún. „gyorsszolgálati” szolgáltatás lehetőségének az igénybevehetőségével kívánja bővíteni. Nagyon sok esetben kell hirtelen és gyorsan megoldani aktuális feladatokat. Szakembereink felkészültségének és tapasztalatának köszönhetően sok területen tudunk gyors és hatékony segítséget nyújtani. Legyen a megoldás tűzvédelmi, fakivágás, alpintechnika, asztalosmunkák elvégzése, vagy építész, villamos, vízszerelő szakértők felvonultatása, a Tűzopál-NF Bt. gyorsszolgálata kínálja a megoldást.


alpintechnika, fakivágás, gyorsszolgálat
Gyorsszolgálat: alpintechnika  a fakivágásban

Nem ritka, hogy a megoldásra egy-két napnál nem jut több idő. Az érdekelteknek határidőt kellene betartaniuk, azonban a különböző hatósági eljárások lebonyolításához nincsenek közreműködő szakértelemmel rendelkező szakembereik. Ekkor jön jól a gyorsszolgálat.

A különféle problémákra különféle megoldásokkal válaszolunk:, melyek között szerepel: alpintechnika, csatorna kamerázás, womázás, fakivágás, asztalos munkák elvégzése. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kivitelezőre lenne szűkségük, de nem tudják, honnan és kit keressenek. A gyorsszolgálat megoldja a nehezen elvégezhető munkákat is ahol csak az alpintechnika nyújthat segítséget. Tűzvédelmi építőipari terméket, vagy más egyéb szolgáltatási körünkbe tartozó termékeket szeretnének beszerezni, esetleg a termékek beépíthetőségének megfelelőségét nem tudják, hogyan kell igazolni, illetőleg a tűzvédelmi megfelelőségi „tanúsítvány”-t beszerezni.

Az épületek létesítése, kivitelezése során, a tervezéstől egészen az épületek használatbavételéig, azon belül pedig a tűzvédelmi munkák összefogásához is, tűzvédelmi projektvezetőre lenne szűksége az építtetőnek, vagy beruházónak (célszerű függetleníteni a tűzvédelmet más szakipari tevékenységektől, az építész, a gépész, a villamos szakágak tervezőitől, kivitelezőitől).

Gond a magasság...? Alpintechnika!

alpintechnika, csatorna kamerázás, womázás, dugulás elháritás, asztalosmunkák, faipari megoldások

Tűzvédelmi megelőzés:  hatékony alpintechnika

Többször előfordul, hogy az adott épületen, vagy annak környezetében alpintechnika segítségével kellhet olyan extrém feladatokat megoldani, mint pl.: favágás alpintechnikával; homlokzatjavítás; kéményseprő-járda készítése; légtechnikai rendszerek szerelése; pala- és lapos tető szigetelése, szerelt kémény építése; stb. Az alpintechnika alkalmas olyan felületek elérésére, melyeket egyébként csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet megközelíteni. Hogyan kerül az alpintechnika a tűzvédelem eszköztárába? A válasz: a tűzvédelem szempontjából veszélyes fák ritkítását, kivágását bizonyos esetekben csak alpintechnika segítségével lehet elvégezni.

...a mélység?

(Vízvezeték és csatorna)

csatorna kamerázás, alpintechnika, asztalosmunkák, womázás
 Csatorna kamerázás
Ahol nem segít az alpintechnika: Amennyiben gépészeti vezetékek (pl.: bármilyen típusú szennyvízcsatorna) problémáját kell feltárni, vagy megoldani, illetőleg annak hibaforrását bontási munkálatok nélkül kívánják feltárni, akkor kerülhet előtérbe a csatorna kamerázás alkalmazása, kiegészítve womázással, dugulás-elhárítással, vízszereléssel.

csatorna kamerázás, alpintechnika, asztalosmunkák, womázás
Csatorna kamerázás

 

Ellenőrző méréseket kell elvégezni meghibásodás esetén, esetleges hatósági felhívásra, amelyek többfélék is lehetnek (pl.: villamos (elektromos) rendszerek megfelelőségének  megállapítása, vízhozam mérése, zajszint-, szén-monoxid mennyisége-, stb.).

Sürget az idő?

Előfordulhat, hogy a tevékenységért felelős személy esetleges betegsége, illetőleg egyéb objektív okok következtében az adott területeken a különböző jellegű oktatásokat nem tudják végrehajtani, a szükséges szakmai anyagokat határidőre nem tudják elkészíteni. Ekkor segít  a gyorsszolgálat megoldani a felmerült  tűzvédelmi és egyéb problémákat. 

Vissza a lap tetejére!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Építész, villamos, stb. szakértőre lenne szűksége?

A tevékenységi körünkbe szervesen beletartozó feladatokat gyorsszolgálat keretében is vállaljuk, természetesen tevékenységi körönként eltérő határidővel. A gyorsszolgálati tevékenység, mivel eltér az alaptevékenység normál működési ügymenetétől, azt jelentheti, hogy akár éjszakai is kell munkát végezni. Ezért mintegy 25-50% közötti felárat számolunk fel az adott munkaszerződésben.

 Minden, ami fából van ...! Asztalosmunkák

Szakembereink – műhellyel – állnak rendelkezésükre!

Egyedi bútorok szükségesek?? Mi megoldjuk! Legyen szó bútorokról irodába, műhelybe, lakásba. Esetleg faházra  a kertbe?

Ön elmondja elképzeléseit, mi felmérjük és a lehető legrövidebb határidőn belül megvalósítjuk.

Új és/vagy meglévő épületébe, szabad területére igényes faipari megoldást keres? Ön jó helyen jár! Szakembereink - az Ön elképzelése szerint - készítenek lépcsőt, korlátot, kerítést, bel- és kültéri ajtókat (nyíló-, toló-, csukló /- harmonika -/), fedett-, zárt tárolókat, faházakat, stb.

Készen vásárolt /lapra szerelt/ bútorzatának összeállítása okoz gondot? Csak hívnia kell, mi „azonnal” segítünk. Rövid időn belül minőségi asztalosmunkák elvégzésével.

Az Ön által megrendelt asztalosmunkákhoz - kívánságára - a faanyagot is Ön választhatja meg! Rendelkezésünkre áll azok teljes palettája, választéka az egyszerű bútorlaptól kezdve a legkülönbözőbb típusú és kezelésű tömörfa fajtákig, a színskálát is beleértve. Így akár speciális elképzeléseit is megvalósíthatja!

„Nagyobb” volumenű megrendelés, illetőleg új beruházás (amelynek cégünk a brókere/tervezője/üzemeltetési felügyelője/stb.) esetén – természetesen – kedvezményre is számíthat már a szerződés megkötésekor.

Ez a szolgáltatási forma jelenleg is további fejlesztés alatt áll, ezért kérem, érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken (E-mail, vagy telefon) keresztül, hogy az Ön által igénybe venni kívánt szolgáltatásra tudunk e „azonnali” megoldást, kapacitást, illetőleg működik-e már teljes körben az adott szakág.

Előremutató fejlesztésünk célja, hogy még több és újfajta - „gyorsszolgálati” - szolgáltatásunk bevezetésével és alkalmazásának beindításával a már meglévő és leendő ügyfeleinknek egyaránt minél többször, és főleg minél hatékonyabban tudjunk objektív, gyors segítséget, szolgáltatást nyújtani. Asztalosmunkák, alpintechnika, csatorna kamerázás, fakivágás, ...stb. területén.

Megtaláljuk a megoldást!

Sürgős problémáival, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal! Mi megtaláljuk a megoldást Önnek, tartozzon az akár az alpintechnika, építészet, fakivágás, tűzmegelőzés, tervezés, asztalosmunkák, vízszerelés,  vagy  villamos szerelés feladatkörébe. Egyéb tűzvédelmi tevékenységeinket megtalálja honlapunk vonatkozó oldalain.

 Kapcsolat felvétel:

Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menű pontra kattintva, írjon az info@tuzopal.hu e-mail cimünkre.
 

Vissza a lap tetejére!